Quaedvlieg IT

“Waarom het wiel opnieuw uitvinden?“

Onder de naam Quaedvlieg IT bied ik mijn diensten aan als een gespecialiseerde aanbieder van data-oplossingen voor klanten van IFS ERP systemen. Na 10 jaar bij IFS werkzaam te zijn geweest als consultant help ik tegenwoordig op freelance basis klanten hun migratie- en integratiewensen zo soepel mogelijk te realiseren. 

Het belangrijkste kenmerk van mijn werkwijze is dat ik op een bedrijfskundige manier naar de techniek kijk. Het uitgangspunt is dat de techniek geen doel op zich is maar dat het gebruikt moet worden om routinetaken te versnellen en het hele proces zo voorspelbaar mogelijk moet maken. Dit vertaalt zich in een goed doordachte werkwijze die uw project een vliegende start geeft.

Datamigraties
Datamigraties worden vaak vanuit een technische- of administratieve invalshoek opgepakt. Naar mijn mening zijn beiden te beperkt; juist door de techniek op een slimme manier te gebruiken om de administratie simpeler te maken wordt het proces als geheel veel efficiënter en voorspelbaarder. Ik heb het resultaat van deze analyses in een voorgeconfigureerde gereedschapskist gestopt wat zich vertaalt in een veel kortere doorlooptijd

Softwareintegraties
Koppelingen tussen softwarepakketten hebben een beetje een zweem van techniek om zich heen hangen. Dit is niet terecht. Dit soort projecten staan erom bekend vaak uit te lopen en onvoorspelbaar te zijn. In de regel is er dan geen technisch probleem maar is er veel spraakverwarring tussen technische en functionele teamleden. Ik spreek beide talen en kan dit soort misverstanden vaak snel uit de weg ruimen. Daarnaast maak ik gebruik van voorgeconfigureerde tools om snel specificaties te kunnen valideren waardoor rework geminimaliseerd wordt. 

Geïnteresseerd? Neem snel contact met me op zodat we samen kunnen kijken hoe we samen uw project snel en zonder verrassingen kunnen uitvoeren

Quaedvlieg IT
Quaedvlieg IT

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.