Zoveel vragen, zoveel antwoorden

Alles wat je weten wil op een rijtje

Zoveel vragen, zoveel antwoorden

Hoe kom je in aanmerking voor een ruimte in Grasso? Wat is het noodnummer na kantooruren? Is er een bushalte in de buurt? We geven je graag antwoord op deze en meer vragen. 

Veelgestelde vragen

Wie is eigenaar van de Grasso?

De gemeente ’s-Hertogenbosch is eigenaar van de gebouwen aan de Parallelweg 27 tot en met 32 inclusief alle gebouwen, N.V. BIM is eigenaar de community.

Hoe kan ik de Grasso fabriek bereiken? Ben je benieuwd naar onze community en wat de Grasso fabriek je te bieden heeft? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en welke ruimten er nu, of in de (nabije) toekomst beschikbaar zijn? Neem dan contact met onze community manager Robert de Kleijn via mail

Wat zijn de openingstijden van Grasso?

De schuifdeur van het rijksmonument Grasso (Parallelweg 27) ter hoogte van de receptie is op werkdagen van 8.30 uur tot 17 uur open. Buiten deze tijden is het gebouw van 6.00 uur ’s-ochtends tot 23 uur ’s-avonds toegankelijk middels je tag.

Het gebouw waar het Grenco-kantoor in is gevestigd (Parallelweg 30), is voor de huurder 24/7 toegankelijk d.m.v. tag in combinatie met de alarmcode. Bezoekers van huurders kunnen rechtstreeks via de huurder toegang krijgen of middels de intercom met de receptie tijdens openingstijden receptie.

De Grenco-hallen (Parallelweg 30) zijn middels de (zijde-)deuren ter hoogte van de ‘rode’ en ‘gele’ gang van 6.00 uur ’s-ochtends tot 23 uur ’s-avonds toegankelijk middels je tag. Bezoekers van huurders kunnen rechtstreeks via de huurder toegang krijgen of middels de intercom met de receptie tijdens openingstijden receptie.

Zijn er ontmoetingsplekken voor bewoners?

Ja, we hebben een aantal plekken in Grasso waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, dat is de (rechterzijde van de) zolder, Space for Digital Minds en een tweetal zitjes (onder het glas-in-lood en bij de receptie). 

Deze ruimten zijn bedoeld als ontmoetingsruimte waar men vrij binnen mag lopen. De zolder en de Space for Digital Minds zijn ook te huur voor events, op die momenten zijn deze plekken niet beschikbaar voor vrije inloop. 

Zijn er vergaderruimtes beschikbaar?

We hebben voor huurders diverse vergaderruimtes beschikbaar

Is er een receptie bij Grasso

Ja, halverwege het rijksmonument Grasso (Parallelweg 27) is de receptie gevestigd. Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08.30 - 17.00 uur zijn de medewerkers van de receptie aanwezig. Zij wijzen je de weg of verzorgen de post en pakketjes

Is Grasso toegankelijk voor mindervaliden?

Ja. wij hebben een lift waarmee je naar iedere verdieping kan (m.u.v. de zolder) en er zij ook invalidetoiletten

Is het mogelijk om een event te organiseren bij Grasso

Ja, dat kan op onze zolder (max 50 personen) of in de Space for Digital Minds (max 120 personen). Het mogen alleen zakelijk events zijn die qua thema gerelateerd zijn aan dat wat onze huurders doen. Feestjes zijn niet toegestaan.

Mag ik foto’s maken in en om Grasso? Grasso is een bedrijfsverzamelgebouw waarin iedere dag vele mensen werkzaam zijn. Het is niet toegestaan om in de openbare ruimte foto’s te maken zonder toestemming van de beheerde NV BIM. In de eigen ruimtes mag da uiteraard wel.

Kan ik als huurder post en pakketjes ontvangen en verzenden?

Ja, halverwege het rijksmonument Grasso is de receptie gevestigd. Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 08.30 tot 17.00 uur zijn de medewerkers van de receptie aanwezig. Zij wijzen je de weg of verzorgen de post en pakketjes.

Wat zijn de werkzaamheden van de receptie? 

  • sorteert de binnengekomen post en verdeelt deze in de postbussen welke nabij de receptie gesitueerd zijn (iedere huurder ontvangt een eigen postbus)
  • neemt namens jou pakketten in ontvangst
  • zorgt voor verzending van jouw (klein)e pakketjes
  • staat bezoekers die zich aan de balie melden te woord
  • verwijst bezoekers wanneer nodig door naar de betreffende huurder in Grasso

Kan ik eten en drinken tijdens mijn bezoek aan de Grasso?

Op dit moment hebben wij nog niet de beschikking over horeca. Wilt u toch een lunch verzorgen dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij Iris Broodjes of It’s Pure Lunch.

Kan ik mijn fiets parkeren?

Onder het rijksmonument Grasso kunt u aan de zijkant middels een trappetje met rij goot naar de fietskelder. Als huurder kunt u daar tussen 6.00 uur en 23.00 uur in en uit d.m.v. je tag. Ben je geen huurder dan kan de receptioniste je tussen 8.30 uur en 17.00 uur binnenlaten via de intercom.

Wil jij iets weten over de Grasso-producten?

Helaas kunnen wij u niet helpen aan koelmachines, de onderhoud eraan of onderdelen. Daarvoor kunt u terecht bij onze buren GEA.

Zijn er douches aanwezig?

Op de eerste verdieping, in het originele kantoorgebouw (voorzijde), zijn twee douches beschikbaar.

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.