Netwerken en sporten | De Grasso Gruyter Networkout

Nieuws

Netwerken en sporten | De Grasso Gruyter Networkout

24 mei 2023

Netwerken en sporten gaan hand in hand, vinden Bart en Richard van het bedrijf QUBE. In samenwerking met Grasso en De Gruyter Fabriek organiseren zij tweewekelijks op dinsdagochtend  van 08:00 tot 09:30 uur een Networkout op locatie bij Grasso. Deze Networkouts worden gefaciliteerd door de communities, speciaal voor de ondernemers. We starten op dinsdag 13 juni, 27 juni en 11 juli. De data voor na de zomervakantie volgen snel. Het stelt je in staat om te werken aan jouw sportieve doelstellingen, terwijl je tegelijkertijd met de andere deelnemers jouw netwerk vergroot en intensiveert.

“We merkten eigenlijk vrij snel dat mensen ontzettend enthousiast werden van het feit dat ze op deze manier hun tijd efficiënt in kunnen delen, omdat sporten op deze manier geen verloren tijd is. En een groot voordeel is dat iedereen mee kan doen, ongeacht op welk niveau je wil sporten.”, zeggen de Bossche ondernemers Bart en Richard. De QUBE vestigt zich vanaf juni 2023 in de Grasso Community waar zij een ruimte creëren waarin alle specialisaties die te maken hebben met de ontwikkeling van mens en team samenkomen.

De Networkouts vinden plaats op locatie bij Grasso, in onze Space for digital minds. Meld je aan via de Community Managers.

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.