Apples of Orange

Apples of Orange is van resultaat. Van winnen. En winnen doen we samen. Apples of Orange ondersteunt bedrijven op het gebied van visie en strategie ontwikkeling, innovatie, marketing en sales. We combineren strategisch denken en doen met pragmatiek en commerciƫle drive.

Apples of Orange adviseert en implementeert. Wij hebben daarvoor als bureau een breed pakket van diensten en producten ontwikkeld. Ontstaan vanuit behoeften in de markt. Allemaal bewezen succesvol.

De genen
Apples of Orange heeft een mening. Lef. Daagt uit. Spart graag met jou. "Kan niet" bestaat eigenlijk niet bij ons. Wij zijn onverzettelijk in onze missie jouw bedrijf verder te helpen. Zonder dogmatisch te zijn. We geven je energie. Nieuwe inzichten. Opdat jij scoort in de markt.

Initiator
Initiatiefnemer en entrepreneur Winie van Oorschot is business marketeer. Hij combineert strategisch inzicht met commerciƫle genen en positieve energie. Winie is de drijvende kracht achter Apples of Orange. Hij heeft al vele businesstrajecten bij grote en middelgrote ondernemingen succesvol vormgegeven.

Team
Apples of Orange bestaat uit een team van topspecialisten. Afhankelijk van jouw vraag zetten wij graag experts in op het gebied van:
- Corporate finance
- Innovatiemanagement en business development
- Marketing en communicatie
- Sales (organisatie-inrichting en training)

Apples of Orange
Apples of Orange

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.