Brighter Legends

Brighter Legends is gestart in 2021. In een veranderende wereld vraagt het werk om nieuwe skills en die moeten ook up-to-date blijven. We zijn er daarom voor maakbedrijven zich vandaag willen voorbereiden op het werk van morgen. Gedreven door persoonlijke groei en ontwikkeling maken we als dé online opleider voor de maakindustrie online leren laagdrempelig, leerzaam en effectief. We ondersteunen bedrijven bij het implementeren, lanceren én activeren van hun academy.
‘’Legends aren’t born, they are made!”  
 

We hebben een online academy ontwikkeld voor het bredere mkb omdat we zien dat dit zich perfect leent voor het creëren van een future proof organisatie. Hierdoor stellen we maakbedrijven en medewerkers in staat om hun persoonlijke en professionele vaardigheden op een effectieve manier door te ontwikkelen. In dit proces nemen we barrières weg en groeien onze klanten naar een lerende organisatie.

Om te kunnen groeien als organisatie is kennisdeling cruciaal. Met behulp van onze academy creëren bedrijven een duurzame organisatie en voegen ze tegelijkertijd meer waarde toe voor hun klanten én medewerkers.

Brighter Legends
Brighter Legends

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.