CalmCode

CalmCode - Coaching voor IT'ers
Mijn begeleiding richt zich op medior en senior IT'ers van 25 jaar of ouder. De ervaring leert dat mensen in de IT-branche vaak tegen dezelfde obstakels aan lopen. Dat zijn bijvoorbeeld:

- Stress en irritaties rondom dingen die met werk te maken hebben
- Het missen van waardering en erkenning voor het werk
- De sfeer op het werk is om te snijden
- Onbegrip vanuit collega’s over de complexiteit van een opdracht
- Chaotische of onduidelijke opdrachtbeschrijvingen

Klinkt dit herkenbaar? Helaas zijn deze problemen bij veel IT-afdelingen onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. Dat leidt bij veel IT'ers tot stress, irritatie en het verliezen van werkplezier.

Dat kan anders. Nee, het móet anders. Als IT’er heb je namelijk een fantastische baan. Geloof mij, want ik spreek uit ervaring. Ik heb jarenlang gewerkt op grote IT-afdelingen. Daarom weet ik als geen ander hoe spanning de sfeer beïnvloedt. En dat is zonde. De energie die dat kost, kun je namelijk veel beter positief inzetten.

Door de jaren heen heb ik veel cursussen gevolgd over ontspanning, groepsdynamiek en leiderschap. Uit elk traject onthield ik de tips en trucs die voor mij als IT’er werkten. Die kennis breng ik nu over op IT’ers die vastzitten op hun werk en zoeken naar manieren om met spanningen om te gaan.

CalmCode
CalmCode

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.