Circlewise

Hoge restwaarde creëren voor gebruikte laptops, tablets en telefoons, zorgen dat jouw bedrijf compliant is aan IT wet- en regelgeving rondom duurzaamheid en privacy én een start maken met circulaire IT. Dát is wat Circlewise vanuit Grasso onderneemt om de grote berg E-waste te verminderen.

De door ons ontwikkelde Trade-in portal maakt het organisaties gemakkelijk om gebruikte devices aan te bieden. Nadat wij deze beoordelen en testen, gebruiken wij onze verkoopkanalen in heel Europa om de hoogste restwaarde te creëren, restwaarde die volledig voor onze klanten is. Ons afrekenmodel is een vaste vergoeding voor het testen, beoordelen en verwijderen van data, en een commissie voor het optimaliseren van de verkoop. Heel transparant dus.

Met ons business model houden klanten de hoogst mogelijke restwaarde van Europa over, restwaarde die ze kunnen investeren in onze remanufactured laptops. Deze (HP, Dell en Lenovo) laptops zijn volledig opnieuw opgebouwd, worden 5 uur getest en presteren als daarom als nieuw of zelfs nog beter. Onze kanten besparen daarmee gemiddeld 300 kg Co2 uitstoot per laptop en nemen ze inclusief 3 jaar volledige garantie af in ons As-a-Service abonnementsmodel.

Circlewise
Circlewise

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.