Marvelous

Van marketing wordt veel verwacht. Bij Marvelous realiseren ze die verwachtingen, samen met de klant. Als officiële Optimizely-partner en gecertificeerde Umbraco developers is Marvelous expert op het gebied van deze twee .Net contentmanagementsystemen. En hier zijn ze heel trots op. Bij Marvelous maken ze de techniek van toepassingen die je wellicht dagelijks gebruikt. Ze noemen zichzelf ook wel ‘marketingtechneuten’.

En ze staan niet stil. Ze houden zich continue bezig met de vraag wat big data betekent voor hun klanten en hebben aan de lopende band R&D projecten. Het hechte team maakt dat ze Marvelous zijn. Beter een goede collega dan een verre vriend ????.

Het Marvelous Team bestaat uit Marc, Sven, Jeroen, Frank, Jarno, Robbie, Annegien, Louis, Quin en Luuk. En regelmatig ook nog een paar stagiaires of afstudeerders. Samen werken ze aan het gezamenlijke doel: op het allerhoogste servicelevel hun klanten bedienen. Een gezellige club die goed kunnen ouwehoeren maar ook samen door het vuur gaan voor de klant.

Marvelous
Marvelous

Dank voor het invullen

Je bent bijna ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Er is een bevestiging via e-mail naar je onderweg.